Het leven op Ibiza is als een droom. Mooie stranden, prachtige natuurlijk, gastvrije mensen en een bruisend nachtleven. Wat je ook zoekt in een vakantie, op Ibiza zul je het ongetwijfeld vinden. Het is niet voor niets dat Ibiza al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen is. Niet alleen onder Nederlanders, maar ook andere mensen uit Europa en zelfs daarbuiten kiezen massaal voor Ibiza als vakantiebestemming.

Eiland om te feesten

Jarenlang stond het eiland bekend om het bruisende nachtleven. De bekende dj’s die vrijwel iedere nacht de discotheken overnemen en tot diep in de nacht feesten organiseren waar de echte feestbeesten maar al te graag op afkomen. Vooral in Ibiza-stad zijn er verschillende discotheken waar de mooiste feesten georganiseerd woorden. De discotheek Ushuaia is hier een goed voorbeeld. Van Martin Garrix tot Armin van Buuren, ze komen hier allemaal in de zomer.

Lees verder

Als je op vakantie gaat naar Ibiza, dan zit je altijd goed, wat je wensen ook zijn. Het eiland is immers een paradijs voor allerlei verschillende soorten reizigers: zonaanbidders, cultuurtoeristen en feestbeesten. Wat iedereen op zijn tijd echter wel even kan gebruiken, is een dagje naar het strand, en ook dat kan gelukkig op Ibiza. Maar het is dan natuurlijk wel handig als je wat dichtbij zee zit. Wist je dat Ibiza echt talloze stranden heeft? Mocht je een auto tot je beschikking hebben, rijdt dan eens naar het noorden van het eilanden. Hier vind je het prachtige strand Aigua Blanques, dit wordt gezien als hét mooiste strand van het eiland, daarom gaan er ook veel locals naar dit strand. Wij hebben hier een mooie top 3 gemaakt met hotels aan zee op Ibiza:Lees verder